Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (37)

 1. Hallo Mullertjes

  Sinds vandaag ben ik op zoek voor mijn moeder 3 kinderen van de nicht van mijn moeder.
  Ze heetten Kalle Claus en Uwe Muller.
  Hun vader had een kapsalon in Duitsland,voor de tweede wereld oorlog en ook daarna,ik geloof in Kiel.
  De namen van de ouders weet ik niet,ik kan het nog aan mijn moeder vragen,maar de achternaam van haar nicht was Ruckert.
  Ik hoop dat iemand ze kent en mij een mailtje kan sturen.
  Dat zou heel leuk zijn als ik ze vind,want mijn moeder wordt bijna 90 jaar,in december.
  Mischien is er dan een mogenlijkheid dat ze kunnen komen,mijn moeder weet nog heel veel van hun moeder en hun oma.
  Mijn e-mailadres is ruud@anliroru.demon.nl
  Alvast vriendelijk bedankt !

 2. Ik ben Henny Spoelder-Dobbelaer mijn moeder Antonia Wilhelmina Muller geb. 16-1-1910 getrouwd met Aloysius Dobbelaar uit Amsterdam. Mijn moeder had 3 broers Jan, Wim, Piet en 2 zusters Riek en Mien Müller.Opa Muller (Antoon) heb ik nog goed gekent Ik zou graag willen weten of er een stamboom van de fam. bestaat en of er neven of nichten zijn die met mij eventueel kontakt op willen nemen vr. gr. Henny.

 3. Mijn vader’s naam is Joost/Jos (Jozef) Muller uit Groningen. Hij was 26 – 05 – 1911.
  Hij was de 1 na jongste uit een gezin van 8 kinderen.
  Hij woonde in de Turftorenstraat als kind.
  Mijn opa was antiquair, (beeedigd) makelaar, taxateur, kleermaker.
  Mijn opa had een antiekzaak waar nu Soestdijk is gevestigd.
  Wie is familie

 4. Mijn naam Müller/Muller en stam af van mijn grootouders Alphons Muller en ? Colen. Zij hadden kinderen: Edwin, Emile, Agaath, Phoebe zover ik het weet.Zij zijn broers en zusjes van mijn vader. Vanaf 1947 heb ik ze nooit meer gezien. Ooit wel een aankondiging gehad van mijn overleden grootouders, maar verder geen correspondentie. Ik meen dat er nog familie zit in de buurt van De Bilt/Bilthoven/Soest. Ik ben zelf van 1947 en in Djakarta geboren. Mijn moeder heet Coby M-Barkey en mijn 3 jaar oudere zus heet Dorothy; zij heeft 4 kinderen en 7 kleinkinderen. Ik heb 1 zoon en een kleinzoon. Lieve groeten van Phyllis.

 5. Ben ondertussen iets verder;

  Mijn overgrootopa is Johann Muller geboren te Leer (Pruissen) en overgrootoma Jantje Knapper geboren te Slochteren. Getrouwd op 25-5-1912. Zij hadden drie kinderen Jantje, Anna en Johann (mijn opa). Zoek onder tussen verder, misschien heeft iemand nog tips waar te zoeken??

  Gr. Monika

 6. Hallo Müllers,

  Was even aan het neuzen op deze site. Zijn er nog mensen met gegevens over Müllers in Duitsland? Mijn opa (Johann .. Müller) en oma (Marie .. Müller-Bakker) woonden in Hoogezand, weet op dit moment niet zoveel van hun. Mijn opa werkte vroeger bij de Jeneverfabriek (weet niet meer hoe deze heet) en oma was thuis met 8 kinderen (Albert, Johann, Simon, Henk, Jannie, Truus, Klassien en Dirk). Hij is overleden toen ik klein was (circa 22 jaar geleden).

 7. Ik doe onderzoek naar de Villa Kalff in Terborg. Gerrit Jurriaan Kalff (1818-1879)trouwde met Cato Muller (met puntjes) (1824 Amsterdam overl 1904 Haarlem. Ze kregen 12 kinderen, één van hen was Jacob, die kantonrechter in Terborg werd.
  Welke familie Muller is dit?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *